Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μόνο ο Nerdάκης ξέρει την αλήθεια για το redesign του Εnternity

*
Το Enternity έβαλε τα καλά του και σας υποδέχθηκε σήμερα με νέα φορεσιά και παρουσίαση. Οι πρώτες αντιδράσεις του κοινού είναι σίγουρα θετικές, κάτι που μας κάνει χαρούμενους και περήφανους. Δεν απουσίασαν βέβαια και εκείνοι που παρατήρησαν μια μεγάλη απώλεια που έφερε η νέα σχεδίαση: Τον μπλε εξωγήινο.



Το τι ακριβώς έχει συμβεί ελάχιστοι γνωρίζουν. Άλλοι λένε πως μας βαρέθηκε, άλλοι πως δεν του αρέσουν πλέον τα μπλε και άλλοι προτιμούν να σιωπήσουν. Μόνο ένας όμως ξέρει το τι ακριβώς έχει συμβεί και δεν είναι άλλος από τον Nerdάκη. Μπορούμε μάλιστα να επιβεβαιώσουμε πως η σατανική του αφάνα είναι υπεύθυνη για το ίδιο το redesign. Έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές όμως, δείχνουν πως έπαιξε ρόλο και η καράφλα του Κωνσταντίνου Καλκάνη.

Βρείτε όλη την αλήθεια για το τι συνέβη στο νέο strip του Nerdάκη. Για να δείτε τι ζημιά μπορεί να κάνει μια καράφλα και μια αφάνα μαζί. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*