Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα Deals With Gold και Spotlight Sale

*
Η Microsoft ανακοίνωσε τις νέες της προσφορές μέσω του Deals With Gold. Οι νέες προσφορές ισχύουν μέχρι τις 26 Ιουνίου και θα βρείτε DC Universe Online, HITMAN - The Complete First Season καθώς και τα ξεχωριστά επεισόδια, Oddworld: New ‘n’ Tasty και άλλα. Αρκετοί από τους τίτλους της λίστας μειώνουν την τιμή τους και λόγω του Spotlight Sale, αν και η ουσία είναι πως εσείς έχετε περισσότερα προσιτά games για να διαλέξετε. Όπως πάντα η πλήρης λίστα βρίσκεται στο blog του Major Nelson.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • doa5
    • Αν και "sonyboy" SONY τα βλέπεις? που με εξαιρεση λογω της Ε3 οι εκπτωσεις που μας κανεις είναι γενικοτερα γ τ π !!!! ευτυχως που εχω και τις 2 "μεγαλες" κονσολες και τουλάχιστον θα χαρω καποια από αυτά τα παιχνίδια, καποιοι αλλοι όμως που αναγκαστικα επρεπε να επιλεξουν γιατι να πρεπει να χανουν καποια "καλα" παιχνίδια όπως πχ το Active Soccer 2 DX, το Broken Sword 5, το Oddworld, το Rogue Legacy, το Table Top Racing ή το The Bridge (χωρις να θελα να δικησω τα υπολοιπα) εξαιτίας της ηλιθιας πολιτικης που ακολουθεις?

    • RiderSoMysterious
    • Γενικά δεν νομίζω ότι είναι καλύτερη η κατάσταση στα DwG. Παράδειγμα οι τελευταίες εβδομάδες που σχεδόν πάντα καθυστερούν να δημοσιεύσουν τις νέες προσφορές, με αποτέλεσμα να βγάζουν ξανά και ξανά τα ίδια παιχνίδια, σε χειρότερες προσφορές από προηγούμενες φορές, η πλειοψηφία των προσφορών να είναι in game currency για FIFA, NBA, Neverwinter, Elder Scrolls και δε συμμαζεύται και στο 360 να υπάρχουν 3 επιλογές, καμία backwards compatible. Ελπίζω από δω και πέρα να σοβαρευτούν.

*