Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα Shadow of War Bundles για το Xbox One S

*
Για όλους εκείνους που αδημονούν για το Middle-earth: Shadow of War, η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο συγκεκριμένων bundles για το Xbox One S τα οποία αναμένονται στις 10 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους. Και τα δύο bundles θα περιλαμβάνουν την κονσόλα Xbox One S με σκληρό δίσκο 500GB ή 1TB και τιμή 279 ή 349 δολάρια αντίστοιχα, το παιχνίδι Middle-earth: Shadow of War, συμπεριλαμβανομένων των bonus in-game items: Legendary Champions War Party καθώς και το Epic Sword of Dominion, 1 Xbox Wireless Controller, 1 μήνας δωρεάν Xbox Game Pass και 2 βδομάδες δωρεάν Xbox Live Gold.



Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να πραγματοποιήσουν προ-παραγγελία μέσα από το Microsoft Store ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για όσους προμηθευτούν το Xbox One X, θα λάβουν δωρεάν Enhanced update. Για να ενισχύσετε λίγο την ανυπομονησία σας παρακολουθείστε το Monsters of Mordor trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα στο πλαίσιο της Gamescom.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*