Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα teaser images για το επόμενο Mass Effect

*
Μέσα από νέες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν online έχουμε την ευκαιρια να ρίξουμε μια ακόμα ματιά στο επόμενο Mass Effect που ετοιμάζει η BioWare. Αυτές προέρχονται από το BioWare: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development coffee table book.

Σε αυτές θα μπορέσετε να δείτε το ίδιο "Mud Skipper" spaceship που υπήρχε και στο πρώτο tease για το επερχόμενο Mass Effect. Επίσης με βάση τα όσα βλέπουμε, δεν αποκλείεται η σειρά να συνεχιστεί στον πλανήτη Andromeda. Τροφή για αυτές τις σκέψεις δίνουν οι κατασκευές που μοιάζουν αρκετά με την αρχιτεκτονική των Remnant, ενός μυστηριώδους αρχαίου πολιτισμού, που εξαφανίστηκε πριν τα γεγονότα του Mass Effect Andromeda. Τέλος υπάρχει μια εικόνα που κατά πάσα πιθανότητα δείχνει ένα νέο Mass Relay.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*