Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα ακουστικά από την Turtle Beach για PS4 και Xbox One

*
Μερικές ημέρες πριν από την έκθεση της E3 η Turtle Beach αποφάσισε να ανακοινώσει τα δύο νέα της ζευγάρια ακουστικών, τα Stealth 600 και Stealth 700. Και τα δύο ακουστικά είναι συμβατά με Xbox One και PS4, ενώ λόγω του ότι χρησιμοποιούν το Xbox Wireless connection tech συνδυάζονται καλύτερα με τις κονσόλες της Microsoft (Xbox One, Xbox One S και Project Scorpio). Όσοι επιλέξουν το μοντέλο Stealth 600 θα έχουν ήχο surround (ασύρματα), glasses-friendly design και δυνατότητα να παραμετροποιήσουν όπως επιθυμούν τον ήχο. Στην αντίπερα όχθη τα Stealth 700 προσφέρουν όλα τα παραπάνω, καθώς επίσης active noise cancellation και Bluetooth.



Οι προ-παραγγελίες έχουν ξεκινήσει ήδη με την αποστολή των πρώτων ακουστικών να πραγματοποιείται το Σεπτέμβριο, ενώ οι τιμές των Stealth 600 και 700 είναι στα 99,95 και 149,95 δολάρια, αντιστοίχως. Στη συνέχεια μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα νέα ακουστικά της Turtle Beach μέσω του παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*