Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα αναβολή κυκλοφορίας για το Cyberpunk 2077

*
Η CD Prokekt Red ανακοίνωσε ότι το Cyberpunk 2077 δεν πρόκειται, για μία ακόμα φορά, να είναι πιστό στο ραντεβού του με τους gamers. Η κυκλοφορία του μετατίθεται για τις 19 Νοεμβρίου 2020, αντί για τις 17 Σεπτεμβρίου που γνωρίζαμε ως τώρα.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας δηλώνουν ότι το παιχνίδι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμο, χαρακτηρίζουν την απόφαση πολύ δύσκολη και αναγνωρίζουν το γεγονός πως κάτι τέτοιο δεν είναι στα υπέρ τους, όσον αφορά την αξιοπιστία της CD Projekt Red.


Τη στιγμή της ανακοίνωσης, το όλα είναι έτοιμα από πλευράς περιεχομένου και gameplay. Τα quests, τα cutscenes, τα items, όλες οι περιπέτειες που θα βιώσουν οι παίκτες στη Night City είναι έτοιμες. Όμως είναι τέτοιο το εύρος και η πολυπλοκότητα των συστημάτων, που πρέπει να διορθωθούν πολλά bugs. Ένας μεγάλος κόσμος σημαινει πως υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία η ομάδα ανάπτυξης οφείλει να ρίξει μεγάλο βάρος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
9 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • jack124
    • Μικρό το κακό αλλά νομίζω έχουν κουράσει με τις αναβολές, καλύτερα μην λένε ημερομηνίες πλέον, αφού σε κανέναν δεν βγαίνει

    • paulgouv
    • Εξαιρετικό timing της ανακοίνωσης!!Ευγε CD ProjectRed!!Ολος ο πλανήτης βιώνει την μαγεία του TLOU PARTII (day0 στα 47.80€ απο μενα και στο πρωτο 3ωρο με έχει ήδη αρρωστήσει!!!) οπότε γλιτώνουν το cringeάρισμα της ανακοίνωσης delay στο επερχόμενο stream στις 25Ιουνιου.
      Ευτυχώς το delay συνεχίζει να έρχεται με smart delivery :p Πρέπει να νιώθει πολύ smart κάποιος που θα αγοράσει στο launch των next gen κονσολων,ένα cross gen παιχνίδι ,για να το παίξει στη last gen κονσολα του!!Οι πραγματικά de-θliveροί ειναι οσοι προμοταρανε το κιτς limited CyberPunk OneX , που προσφέρει τελικά εξτρα αέρα κοπανιστό μεχρι και τον Νοεμβρη!!!Τερματισμένο fail scamming με την υπογραφή της M$ , που επρεπε απλα να αποσύρει την κυκλοφορία οταν έμαθε για την πολύμηνη αναβολή.Αντε να βγαλουν και μια ΣυριζΕξ Cyber-Bank Limited τον Νοεμβρη για το απόλυτο hype !!!

      • costas
      • Πονας πολυ παυλακο

        • paulgouv
        • Αστα να πανε κωστάκη.Ειδικα οταν διαβάζω να με σχολιάζουν ξεμπαρκοι χωρίς κανένα αντεπιχείρημα ΠΟΝΑΝΕ οι ματάρες μου.Τα λέγαμε τύπε...

*