Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα βίντεο για το Outer Worlds της Obsidian

*
Το The Outer Worlds αποκαλύφθηκε μέσα από ένα σύντομο βίντεο κατά τη διάρκεια των The Game Awards το Δεκέμβριο του 2018. Παρότι η Obsidian απέφυγε να δείξει πολλά πράγματα από το νέο της παιχνίδι, έχουμε πλέον στη διάθεση μας δύο καινούργια clips τα οποία μας δείχνουν τις μάχες του τίτλου με σχολιασμό από τον Tim Cain, director του, και από το lead designer Charles Staples. Χάρη λοιπόν στο νέο υλικό βλέπουμε πως θα υπάρχουν διαφορετικών τύπων όπλα, όπως lasers ή melee-type όπως μεγάλα σφυριά, τα οποία ο παίκτης θα πρέπει να συντηρεί και να επιδιορθώνει όποτε χρειαστεί. Σημαντικά θα είναι και τα companions, αφού θα φέρουν σημαντικό ρόλο στις μάχες με ειδικές ικανότητες. Το The Outer Worlds αναπτύσσεται για PlayStation 4, Xbox One και PC και θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος από την Private Division της Take-Two.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*