Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα επίθεση στη Bohemia Interactive

Στις αρχές Φεβρουαρίου το forum του DayZ δέχθηκε επίθεση από hackers και η Bohemia Interactive έτρεξε για να προλάβει τα χειρότερα. Πάνω λοιπόν που το είχαμε ξεχάσει η εταιρία ανακοινώνει και δεύτερη επίθεση, αυτή τη φορά στο Mantis Tracker system, το οποίο χρησιμοποιείται για συλλογή feedback για τα DayZ και ArmA 3. Παρόλο που δεν υπάρχουν απτά στοιχεία για κλοπή δεδομένων χρηστών, η Bohemia Interactive συστήνει να αλλάξετε τα στοιχεία σας για καλό και για κακό. Το όλο σύστημα είναι διαφορετικό από τα Bohemia Accounts οπότε οι πιθανότητες να επηρεαστείτε είναι λιγότερες. Και μέχρι να βρεθεί τι ακριβώς πήγε στραβά, εννοείται πως βρίσκεται εκτός λειτουργίας. Τώρα που τα διαβάσατε, αλλάξτε και τα στοιχεία σας.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*