Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα καθυστέρηση για το The Settlers της Ubisoft

*
Το reboot του The Settlers της Ubisoft θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο. Το νέο strategy game της γαλλικής εταιρείας ανακοινώθηκε το 2018 και ύστερα από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου για PC. Τον περασμένο Ιανουάριο έτρεξε η closed beta του παιχνιδιού και τα σχόλια που έλαβε οι εταιρεία από όσους είχαν την ευκαιρία να τη δοκιμάσουν την προέτρεψαν στο να ανακοινώσει ακόμα μια καθυστέρηση για το λανσάρισμά του.

Η Ubisoft δημοσιοποίησε τα νέα μέσω Twitter, όπου και σχολίασε πως το The Settlers δεν έχει ακόμα την επιθυμητή (από το studio) ποιότητα και γι’ αυτό δεν θα κυκλοφορήσει στην προγραμματισμένη ημερομηνία του. Η εταιρεία δυστυχώς δεν έκανε γνωστή τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του, λέγοντας απλά πως αυτή μετατίθεται σε μετέπειτα χρόνο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*