Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα καμπάνια στο Kickstarter για το Astral Ascent (trailer)

Το Astral Ascent αποτελεί το επόμενο project της developer Hibernian Workshop, από την οποίο αναπτύχθηκε και το παιχνίδι Dark Devotion. Για την χρηματοδότηση του, ξεκίνησε μία καμπάνια στο Kickstarter, ενώ το Hibernian Workshop δημοσίευσε το announcement trailer του τίτλου, δίνοντας στους παίκτες μία ιδέα από τον κόσμο του παιχνιδιού, τo σύστημα μάχης και φυσικά τα bosses. Μάλιστα, μέσα στις επόμενες βδομάδες πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο free demo.

Tο επερχόμενο 2D rogue-lite platformer λαμβάνει χώρα σε έναν μοντέρνο φανταστικό κόσμο και οι παίκτες θα κληθούν να διαλέξουν έναν εκ των τεσσάρων διαφορετικών παικτών και να δραπετεύσουν από μία αστρική φυλακή, φρουροί της οποία είναι 12 απειλητικά bosses, οι Zodiacs.


Το Astral Ascent αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 29 Μαρτίου για PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch και PC (Steam).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*