Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα πλάνα Behind-The-Scenes από το Senua’s Saga: Hellblade II (video)

To Senua's Saga: Hellblade II ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια των Game Awards 2019 και οι ενημερώσεις ως προς την ανάπτυξη του τίτλου είναι ελάχιστες. Καθώς η Ninja Theory δουλεύει σκληρά για το επερχόμενο sequel, η ηθοποιός της Senua Melina Juergens κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο YouTube, μοιράζοντας πλάνα behind-the-scenes. Η Juergens μας ενημερώνει πως προπονήθηκε σκληρά στο sword fighting για να μοιάζει σαν "πραγματικός πολεμιστής". Καθ'όλη την διάρκεια του βίντεο βλέπουμε σημεία από την ανάπτυξη του παιχνιδιού τα οποία δεν είναι τόσο γνωστά και δείχνει πόση δουλειά χρειάζεται για να δημιουργηθούν οι χαρακτήρες του τίτλου.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε θα κυκλοφορήσει το Senua's Saga: Hellblade II αλλά είναι υπό ανάπτυξη για Xbox Series X, Xbox Series S και PC.


Δείτε παρακάτω το behind the scenes video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*