Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες λειτουργίες στο Xbox Update Ιουλίου

*
Ο υδράργυρος μόλις αυτές τις μέρες έπιασε τα αναμενόμενα υψηλά επίπεδα και απ'ότι φαίνεται η ομάδα του Xbox One έπιασε εξίσου υψηλές θερμοκρασίες, ετοιμάζοντας το επόμενο system update το οποίο προσθέτει αρκετά νέα χαρακτηριστικά. Μία από τις βασικότερες λειτουργίες του νέου update είναι το FastStart. Με τον αλγόριθμο που διαθέτει, αναγνωρίζει κατά την διάρκεια του download ενός παιχνιδιού ποια αρχεία είναι σημαντικότερα για την αναπαραγωγή του και τα βάζει σε προτεραιότητα, με αποτέλεσμα οι παίκτες να έχουν γρηγορότερη πρόσβαση στο αρχικό κομμάτι του πλήρους gameplay. Αν και είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένους τίτλους ακόμα, πρόκειται να επεκταθεί σε περισσότερα παιχνίδια και γλώσσες. Τι γίνεται όμως με αυτούς στους οποίους αρέσουν εξίσου, τα παιχνίδια και η απόλυτη οργάνωση; Με το νέο update, όσοι έχουν μεγάλη βιβλιοθήκη μπορούν να την φέρουν στα μέτρα τους με τα “Groups”. Ο χρήστης μπορεί να φτιάξει όσες ομαδοποιημένες συλλογές software (games, apps) θέλει και να τις ονομάσει και να τις οργανώσει καθώς τον βολεύει.



Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι τα Groups είναι απόλυτα συνδεδεμένα με το εκάστοτε Xbox Live Account, επομένως μπορούν να συγχρονιστούν σε οποιαδήποτε άλλη κονσόλα Xbox One. Σαν να μην έφτανε αυτό, πλέον με το πάτημα του κουμπιού Y σε οποιοδήποτε σημείο του dashboard θα εμφανίζεται η μπάρα αναζήτησης, κάνοντας έτσι την εύρεση παιχνιδιών και όχι μόνο πολύ πιο άμεση. Χαρμόσυνα νέα υπάρχουν βέβαια και για τους PC users, αφού προστέθηκε η πλήρης υποστήριξη πληκτρολογίου και ποντικιού για την περιήγηση στο διαδίκτυο. Επίσης, όλες οι touch συσκευές μπορούν να λειτουργήσουν συνδυαστικά με το joystick. Τέλος, όσοι κάνουν livestreaming μέσω του Mixer, θα μπορούν να εμφανίσουν την εικόνα που προέρχεται από την κάμερα τους σε όλη την επιφάνεια της οθόνης, καθιστώντας το ιδανικό για συνομιλία με τους θεατές. Σαφώς πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι σε αυτό το mode, ο ήχος του παιχνιδιού μπαίνει στο αθόρυβο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Microsoft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microsoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*