Πριν λίγες μόλις ημέρες μάθαμε ανεπίσημα πως το Wolf Link amiibo θα ξεκλειδώνει νέο dungeon στο The Legend Of Zelda: Twilight Princess HD και τώρα έρχεται η στιγμή για μερικές παραπάνω πληροφορίες. Μετά την απαραίτητη μετάφραση σε άρθρο του Famitsu το dungeon δείχνει προσβάσιμο από διάφορα σημεία του overworld και μάλλον είναι πιο κοντά στη λογική ενός challenge mode. Τιτλοφορείται “Thorough Battle: Trial of the Beast” και όσοι καταφέρουν να το ολοκληρώσουν με 1000 Ruppies στην τσέπη, θα κερδίσουν το Bottomless Wallet που “χωράει” 9999 Ruppies. Εξακολουθούμε πάντως να μένουμε με την απορία για το αν το συγκεκριμένο περιεχόμενο μπορεί να αποκτηθεί και χωρίς το Wolf Link amiibo.

Πέραν των παραπάνω πάντως η συγκεκριμένη φιγούρα σας επιτρέπει να ξανακερδίσετε όσα hearts χάσατε όταν ολοκληρώσατε το Thorough Battle: Trial of the Beast. Άλλες φιγούρες της σειράς θα προσφέρουν αντίστοιχα οφέλη. Οι Link και Toon Link σας επιτρέπουν να ξαναγεμίσετε τα βέλη σας, οι Zelda και Sheik θα κάνουν το ίδιο με τις καρδιές σας, ενώ ο Ganondorf προσφέρει double damage. Για να μην το παρακάνετε βέβαια, κάθε amiibo μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους συγκεκριμένους σκοπούς μια φορά την ημέρα.
Νέο firmware update για το PS5, τι αλλάζει στο σύστημα
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity