Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες λεπτομέρειες για το επεισόδιο της Yuffie στο Final Fantasy VII Remake Intergrade (trailer)

Η Square Enix έδωσε νέες λεπτομέρειες για το επεισόδιο της Yuffie στο Final Fantasy VII Remake Intergrade. Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο ως DLC - οποίο θα είναι αποκλειστικό για την έκδοση του παιχνιδιού για το PlayStation 5 – και θα ονομάζεται Episode Intermission. Ο βασικός χαρακτήρας του επεισοδίου θα είναι, φυσικά, η Yuffie Kisaragi.

Στο Intermission η Yuffie θα διεισδύσει στη Shinra Corporation για να κλέψει ένα πολύ δυνατό materia ώστε να μπορέσει να αναβιώσει την ξεχασμένη δόξα της πατρίδας της. Στην προσπάθεια αυτή θα χρησιμοποιήσει τεχνικές close και long-range combat, ενώ το Unique Ability της της επιτρέπει να εκτοξεύει μεγάλα throwing stars προς την κατεύθυνση των εχθρών της. Το Elemental Nijutsu ability της Yuffie μπορεί να αλλάξει affinity μεταξύ fire, ice, lightning και wind.

Μια ακόμα ικανότητα της Yuffie είναι το Banishment, του οποίου η δύναμη αυξομειώνεται ανάλογα με το πόσο ATB έχει ξοδευτεί πριν από τη χρήση του. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιήσει το Windstorm που δημιουργεί τεράστια κύματα αέρα που κοστίζουν ζωή σε εχθρούς με κοντινή απόσταση.

Εκτός από τη Yuffie και το Sonon επιβεβαιώθηκε η παρουσία χαρακτήρων όπως Zhijie, Nayo, Billy Bob και Weiss. Όσοι έχουν αγοράσει το Final Fantasy VII Remake για το PlayStation 4 θα μπορέσουν να αναβαθμίσουν στην έκδοση για το PlayStation 5 μόλις αυτή γίνει διαθέσιμη, δηλαδή στις 10 Ιουνίου. Την ίδια ημέρα θα κυκλοφορήσει και το DLC Episode Intermission.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*