Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες μεθόδους ενάντια στους scalpers του PS5 υιοθετούν τα ιαπωνικά καταστήματα

*
Οι καταστηματάρχες στην Ιαπωνία αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους για να καταπολεμήσουν του scalpers του PlayStation 5. Αυτή τη φορά είτε μαρκάρουν είτε καταστρέφουν τη συσκευασία της κονσόλας.

Όπως συμβαίνει σε πολλές άλλες περιοχές, οι ελλείψεις του PlayStation 5 στην Ιαπωνία έχουν ανήξει την όρεξη των scalpers, που μεταπωλούν μεγάλες ποσότητες της συσκευής σε πολύ υψηλές τιμές. Τον περασμένο μήνα, η αλυσίδα Nojima Denki υιοθέτησε μια νέα πολιτική, με βάση την οποία το όνομα του αγοραστή αναγράφεται στο πλάι της συσκευασίας του PlayStation 5 και παράλληλα οι υπάλληλοι καταστρέφουν τη συσκευασία του controller. Ακόμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της σελίδας PSU, η αλυσίδα GEO ενημερώνει τους πελάτες της ότι θα μαρκάρει το εσωτερικό της συσκευασίας για κάθε κονσόλα που πουλάει. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα καταστήματα στην Ιαπωνία η GEO πουλάει PlayStation 5 επιλέγοντας τους πελάτες κατόπιν κλήρωσης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*