Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πατέντες της Sony για το PSVR

*
Πριν λίγες ημέρες, δημοσιεύτηκαν δυο πατέντες που είχε καταθέσει η Sony το 2017 και 2018 αντίστοιχα και σχετίζονται με την εικονική πραγματικότητα. Η πρώτη επιτρέπει σε χρήστες του PSVR να παρακολουθούν ζωντανά events, τοποθετώντας τους σε φυσική θέση στην τοποθεσία του γεγονότος, λες και βρίσκονται πραγματικά εκεί, εμπειρία που συμπληρώνεται από το σχετικό πλήθος που επίσης παρακολουθεί. Η δεύτερη μετατρέπει τη λίστα φίλων σας σε μέλη του κοινού και έτσι θα μπορούν να παρακολουθούν το παιχνίδι με το οποίο ασχολείστε. Για το σκοπό αυτό θα χρησιμοποιούνται τα avatars των φίλων σας και η Sony θεωρεί ότι με τον τρόπο αυτό οι παίκτες θα νιώθουν οτι παίζουν μπροστά στο δικό τους κοινό. Μένει να δούμε αν η Sony βάλει σε εφαρμογή τις παραπάνω πατέντες ή όλα μείνουν στα σχέδια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*