Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για τα οπτικά εφέ του The Order: 1886

Φαίνεται πως ο επερχόμενος αποκλειστικός τίτλος του PlayStation 4 The Order: 1886 περιλαμβάνει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά (τόσο σε ό,τι αφορά το gameplay όσο και για τον οπτικό τομέα του τίτλου) που κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν εμφανείς στο πρόσφατο limited test run, σύμφωνα με τον CTO Andrea Pessino. Χάρη στον Lead Graphics Programmer Matt Pettineo μαθαίνουμε επίσης περισσότερες πληροφορίες για την τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τα οπτικά εφέ του τίτλου: Φαίνεται λοιπόν πως η Ready at Dawn χρησιμοποιεί τεχνολογίες που εξασφαλίζουν ότι το texel density (το texel είναι το pixel που βρίσκεται μέσα στο texture. Το texel density είναι η ανάλυση του texture σε μια συγκεκριμένη περιοχή) παραμένει σταθερό στα πολύγωνα των τρισδιάστατων μοντέλων, αποφεύγοντας έτσι το φαινόμενο παραμόρφωσης των textures. Επίσης, η ομάδα δεν χρησιμοποιεί το Screen Space Reflections effect (που χρησιμοποιείσαι για παράδειγμα η Guerrilla Games στο Killzone: Shadow Fall) και το οποίο προκαλεί συχνά προβλήματα και δυσλειτουργίες (ανάλογα με την οπτική γωνία θεάσης), ενώ η σωστή σκίαση (shadowing) επιτυγχάνεται μέσω του occlusion capsules effect (τεχνική που χρησιμοποιείται για την προσομοίωση του σχήματος ενός αντικειμένου): Αν μη τι άλλο, πρόκειται για ενδιαφέρουσες πληροφορίες και φαίνεται πως -τουλάχιστον στον οπτικό τομέα- το The Order: 1886 θα είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς τίτλους για το 2015. Τέλος, μπορείτε να διαβάσετε τις πρώτες μας εντυπώσεις από το παιχνίδι στο σχετικό Hands On του Enternity.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ready at Dawn

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*