Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για το Dark Souls: Remastered

*
Με την ανακοίνωση του Dark Souls: Remastered, δημιουργήθηκαν πολλά ερωτήματα όσον αφορά τις βελτιώσεις και τις προσθήκες στα συστήματα και τα χαρακτηριστικά του gameplay. Καταρχάς, το παιχνίδι θα υποστηρίζει ανάλυση 4Κ σε PS4 Pro, Xbox One X και PC. Upscaled στις κονσόλες, native στους υπολογιστές. Επιπλέον σε PS4 και Xbox One σε ανάλυση 1080p ο ρυθμός ανανέωσης θα είναι 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Όσον αφορά την έκδοση για Nintendo Switch docked θα τρέχει σε ανάλυση 1080p και undocked σε 720p, με το ρυθμό ανανέωσης και στις δύο περιπτώσεις να είναι 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Αναφορικά με το online multiplayer, ο μέγιστος αριθμός παίκτών αυξάνεται από 4 σε 6. Για παιχνίδι με 6 παίκτες απαιτείται το Dried Finger item που έχει μετακινηθεί από το επίπεδο Painted World of Ariamis στον Undead Burg merchant. Η περιοχή του Dried Finger στον Painted World έχει αντικατασταθεί από το Twin Humanities item. Το Password Matchmaking είναι ίδιο με αυτό του Dark Souls III. Όταν ένας παίκτης καλείται στο Password Matchmaking, τότε το επίπεδό του θα συγχρονίζεται. Πλέον θα είναι ευκολότερο το matching μεταξύ φίλων. Όταν το επίπεδο του χαρακτήρα και του όπλου του guest player είναι ανώτερο από αυτό του host player, τότε θα πραγματοποιούνται οι κατάλληλες ρυθμίσεις. Healing items εκτός από Estus Flasks δεν θα υπάρχουν στα PvP. 



Για τα phantoms ο αριθμός των Estus Flasks μειώνεται στο μισό. Όταν τώρα ένας παίκτης νικήσει έναν εισβολέα phantom, τότε το Estus Flask του ξαναγεμίζει. Είναι δυνατή η ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση του global matchmaking και οι παίκτες μπορούν να μην επιτρέπουν στα matched Red να βλέπουν το “White Sign Soapstone” τους. Όταν βρίσκονται στη μάχη με αντίπαλα phantoms οι παίκτες δεν θα μπορούν να καλούν αντίστοιχα από την πλευρά των συμμάχων. Επιπρόσθετα, όσοι βρίσκονται εκτός parameter range του host δεν θα μπορούν να γίνουν  match μεταξύ τους. Θα προστεθεί μια 3v3 6-player deathmatch arena, με Password protected matching και τυχαία σημαία respawn. Οι παίκτες θα μπορούν να καταναλώνουν περισσότερα από ένα αντικείμενα τη φορά, χρησιμοποιώντας την επιλογή bulk selection, η οποία θε είναι επίσης διαθέσιμη κατά την πώληση αντικειμένων και την κατανάλωση ψυχών.   Τέλος δίπλα στον Vamos the Blacksmith έχει προστεθεί ένα Bonfire και εκεί τα Covenants μπορούν να μετατραούν σε Bonfires. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα συγκριτικό video για τις εκδόσεις PS4 Pro και PS3.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    From Software

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*