Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες προσφορές σε games και Razer hardware στη χώρα μας

Η Zegetron, επίσημη αντιπροσωπεία των τίτλων της Warner Bros. στη χώρα μας, μας ενημέρωσε σχετικά με μια λίστα παιχνιδιών που προσφέρονται πλέον έναν μειωμένης τιμής στα ελληνικά καταστήματα. Συγκεκριμένα, η λίστα αυτή περιλαμβάνει όλες τις εκδόσεις των LEGO Jurassic World και Middle-Earth: Shadow of Mordor, οπότε αν ψάχνετε να τα κάνετε δικά σας, οι προτεινόμενες τιμές λιανικής που ισχύουν πλέον είναι οι εξής:

LEGO Jurassic World
Έκδοση PS4, Xbox One: €39.90
Έκδοση PS3, Xbox 360, PS Vita: €29.99
Έκδοση PC: €24.99
Έκδοση Nintendo 3DS: €32.99

Middle-Earth: Shadow of Mordor
Game of the Year Edition PS4, Xbox One: €39.99
Game of the Year Edition PC: €18.99
Έκδοση PS3, Xbox 360: €24.99



Η Zegetron μας ενημέρωσε ακόμη πως μέχρι το Πάσχα, το Razer Kraken Pro θα πωλείται στην τιμή των €79.99 (από €99.99 που ίσχυε μέχρι σήμερα). Η εν λόγω προσφορά ισχύει για όλα τα μοντέλα Kraken Pro και για όλα τα χρώματα, ωστόσο δεν επηρεάζει τα δύο μοντέλα Kraken USB που είναι διαθέσιμα. Τέλος, μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου, το μηχανικό πληκτρολόγιο Razer BlackWidow Ultimate θα πωλείται έναντι €139, μαζί με το Nabu X Smartband (αξίας €59.90). Η προσφορά αυτή αφορά συγκεκριμένα καταστήματα και μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο ελληνικό site.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Savatage80
    • Για τα περιφερειακά οι τιμές είναι πάνω στην χαμηλότερη τιμή που θα βρει κανείς skroutzαροντας οπότε στηρίζουμε το ελληνικό γραφείο. Τα παιχνίδια έπαιρναν και λίγο ακόμα προς τα κάτω αλλά όχι τρελές διαφορές από τα υπόλοιπα ελληνικά καταστήματα. Τώρα εξωτερικό προφανώς όλο και "κάπου" θα τα τσιμπήσει κάνεις φθηνότερα αλλά δεν το έχω ψάξει! !

*