Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες γύρω από την τοποθεσία του GTA 6

*
Οι fans της σειράς GTA της Rockstar Games έχασαν τον ενθουσιασμό τους όταν αποκαλύφθηκε πως το άκρως επιτυχημένο GTA V πρόκειται να επανεκδοθεί για τα PS5 και Xbox Series X και ο λόγος είναι πως το γεγονός αυτό εμμέσως υποδηλώνει πως το πολυαναμενόμενο GTA 6 θα καθυστερήσει και μάλιστα αρκετά.

Παρόλα αυτά, τις ελπίδες των θαυμαστών αναζωπυρώνει μια κίνηση της Take Two Interactive, μητρικής εταιρείας της Rockstar Games, η οποία αναβάθμισε τα domains για τα “gtavicecityonline” και “gtav.com”. Ως αποτέλεσμα, δημιουργήθηκαν φήμες πως το επόμενο GTA θα επιστρέψει στην Vice City, την εικονική πόλη όπου ξεκίνησε η ασταμάτητη επιτυχία της σειράς, πίσω στο 2002, με το GTA Vice City. Για ακόμα μια φορά, τονίζεται πως τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί -και ούτε πρόκειται, τουλάχιστον όχι στο άμεσο μέλλον- καθώς σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη του GTA VI, θα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.


Βλέποντας την αφοσίωση της Rockstar Games με τα συνεχόμενα updates του GTA Online και λαμβάνοντας υπόψιν πως το GTA V συνεχίζει να είναι το πιο επιτυχημένο παιχνίδι όλων των εποχών, ακόμα και 7 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, είναι λογικό να ανυπομονούμε να δούμε τι ακόμα έχει να μας προσφέρει η εταιρεία στην επόμενη γενιά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*