Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο ID@Xbox indie game showcase στις 10 Αυγούστου

*
Την επόμενη εβδομάδα, η Microsoft θα διοργανώσει το δεύτερο ID@Xbox indie game showcase μέσω Twitch για τη φετινή χρονιά. Η ζωντανή μετάδοση θα ξεκινήσει στις 22:00 την Τρίτη 10 Αυγούστου και θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε μέσω του Twitch Gaming και των καναλιών του Xbox, Αναμένεται να παρουσιαστούν δεκάδες παιχνίδια, από developers και publishers όπως οι Rebellion και Chump Squad, μαζί με ενημερώσεις για τα OlliOlli World και The Artful Escape. Προφανώς θα υπάρξουν και νέα που αφορούν τη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass. Σας θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια του προηγούμενου ID@Xbox τον περασμένο Μάρτιο, ανακοινώθηκε η έλευση 22 τίτλων στην πλατφόρμα, όπως τα S.T.A.L.K.E.R. 2, Boyfriend Dungeon και The Ascent.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*