Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο firmware update για το Nintendo 3DS

H Nintendo διέθεσε ακόμα ένα firmware update για το Nintendo 3DS, το οποίο προσθέτει νέα χαρακτηριστικά στην φορητή κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας και συγκεκριμένα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν έως και 8 διαφορετικές versions του Home Menu layout. Δείτε την πλήρη λίστα με τις προσθήκες στη συνέχεια του άρθρου, ενώ υπενθυμίζεται ότι το update είναι διαθέσιμο για όλους μέσω των "Settings" του Nintendo 3DS.



- Αλλαγές στο HOME Menu
Στα HOME Menu Settings έχει προστεθεί μια ρύθμιση για το Home Menu Layout. Αυτή επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν/ φορτώνουν έως και 8 layouts του HOME Menu με διαφορετικά themes και διάταξη των εικονιδίων του software

- Αλλαγές στο Theme Shop
Έχουν προστεθεί νέες κατηγορίες στο “View More” για τη διευκόλυνση του navigation στο Theme Shop

- Βελτιώσεις στην σταθερότητα του συστήματος
Έχουν πραγματοποιηθεί βελτιώσεις στη συνολική σταθερότητα του συστήματος και μικρές τροποποιήσεις που συμβάλουν στην βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών.

- Μόνο για τα Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL,και Nintendo 2DS
Έχουν προστεθεί τα amiibo Settings κάτω από τα HOME Menu Settings. Τα amiibo Settings επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν register τον «ιδιοκτήτη» ενός amiibo και το nickname του, να διαγράφουν δεδομένα από ένα amiibo και τέλος να το κάνουν reset. Το συγκεκριμένο feature θα απαιτεί ένα περιφερειακό που έχει προγραμματιστεί να λανσαριστεί εντός του 2015.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*