Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο game από τους devs του Little Inferno

Το Human Resource Machine αποτελεί το νέο puzzler του indie studio που υπογράφει και την ανάπτυξη του Little Inferno, την Tomorrow Corporation. Στο νέο τίτλο, οι παίκτες μαθαίνουν τα βασικά του προγραμματισμού και καλούνται να βγάλουν εις πέρας τις διάφορες εργασίες/αποστολές που τους αναθέτει ο εργοδότης τους, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν το εργασιακό τους μέλλον και να μην αντικατασταθούν από ένα άψυχο μεν, αλλά πιο αποτελεσματικό ρομπότ. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, το gameplay ξεκινάει με μόλις δύο commands (εντολές), ενώ κατά τη διάρκεια του gameplay «ξεκλειδώνονται» ακόμη περισσότερες εντολές.



Η γλώσσα προγραμματισμού περιέχει συνολικά μόνο 11 commands, αλλά είναι αρκετά για προσομοιώσουν σχεδόν κάθε αλγόριθμο υπολογιστή στον πλανήτη. Τέλος, το game περιλαμβάνει και μια σειρά από "Optimisation Challenges" που ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον πήχη δυσκολίας. Το Human Resource Machine διατίθεται ήδη για προ-αγορά και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω Steam για Mac και PC αυτό το καλοκαίρι. Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το game, μέσα από τον παρακάτω player.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*