Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο gameplay trailer για το Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Triptykon

*
Η THQ Nordic και η ομάδα ανάπτυξης Kaiko δημοσίευσαν ένα καινούργιο trailer για το Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning με το όνομα Choose Your Destiny: Finesse. Σε αυτό βλέπουμε έναν από τους τρεις διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να παίξουμε: Το Finesse. Ο παίκτης, επιλέγοντας το Finesse, έχει πρόσβαση στο στυλ του αθόρυβου κυνηγού και του διεφθαρμένου. Στην κατοχή του θα έχει μια ποικιλία από μαχαίρια, Fae-Blades και βέλη με τα οποία μπορεί να πετύχει δυνατά χτυπήματα από απόσταση, δίχως να γίνεται αντιληπτός. Θα μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει βόμβες, δηλητήρια και πολλά ακόμη που θα του δώσουν σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι στους εχθρούς του. Παίζοντας με Finesse σημαίνει πολύ stealth και στρατηγική. Το Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC μέσω Steam στις 8 Σεπτεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*