Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο gameplay trailer για το sci-fi thriller The Invincible από δημιουργούς των The Witcher 3 και Cyberpunk 2077

H Starward Industries δημοσίευσε ένα νέο gameplay trailer για το sci-fi thriller The Invincible. Πρωταγωνιστής είναι ένας επιστήμονας που βρίσκεται σε εχθρικό πλανήτη. Αποστολή του είναι να βρει το πλήρωμα του αστρόπλοιού του που αγνοείται. Η επιβίωσή του θα εξαρτηθεί κατά ένα μεγάλο βαθμό από τις αποφάσεις που θα πάρει και παράλληλα θα πρέπει να αποκαλύψει τα μυστικά του πλανήτη, τα οποία είναι περισσότερα από όσα μπορεί να φανταστεί κάποιος.

Το σενάριο είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο του Stanislaw Lem με τον ίδιο τίτλο και η ανάπτυξή του έχει βασιστεί στην Unreal Engine. Το The Invincible θα γίνει διαθέσιμο εντός του 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*