Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο gameplay video για το Dragon Quest XI

*
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Nintendo Direct, η Square Enix παρουσίασε τα features του Dragon Quest XI που θα είναι διαθέσιμα μόνο στην έκδοση του τίτλου για το Nintendo 3DS. To παρακάτω video παρουσιάζει το πως λειτουργεί το Street Pass, όπου το dungeon The Labyrinth of Time μπορεί να ολοκληρωθεί με τη συνεργασία ενός party 8 παικτών. Επίσης, το παιχνίδι περιλαμβάνει 2 gameplay modes, το 3D mode που παρέχει όμορφο οπτικό σύνολο και το 2D mode που έχει σχεδιαστεί για να τους νοσταλγούς της σειράς, με σκοπό να τους θυμίσει του παλαιότερους τίτλους. Το Dragon Quest XI κυκλοφορεί στις 29 Ιουλίου στην Ιαπωνία για το PS4 και το Nintendo 3DS, ενώ ας ελπίσουμε να το δούμε και προς τα μέρη μας κάποια στιγμή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*