Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο gameplay video του Terminator: Resistance παρουσιάζει το stealth μέρος

*
Μέσω του PlayStation Access, βγήκε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay video για το αναμενόμενο παιχνίδι Terminator: Resistance, παρουσιάζοντας μια πτυχή του παιχνιδιού που δεν έχουμε δει. Στο υλικό βλέπουμε ότι οι παίκτες θα πρέπει σε πολλές αποστολές τους να πάρουν την αργή οδό για να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Το gameplay βρίσκεται στο 2:31:30 λεπτό.



Ο λόγος που θα πρέπει να κινηθούμε αυτόν τον τρόπο σε αυτό το επίπεδο του παιχνιδιού είναι γιατί τα συμβατικά όπλα δε λειτουργούν εναντίον των εχθρών και θα πρέπει να φτάσουμε στο σημείο όπου θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όπλα πλάσματος. Τέλος βλέπουμε και ένα mini game χακαρίσματος, όπου ο παίκτης θα πρέπει να ελέγξει τον τρόπο που κινούνται οι terminators και να περάσει ανάμεσά τους χωρίς να τον δουν.


Το Terminator: Resistance αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4 και Xbox One στις 15 Νοεμβρίου 2019. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*