Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο multiplayer IP από νεοσύστατο στούντιο της Amazon Games

*
Πρόσφατα, η Amazon Games ανακοίνωσε την ίδρυση ενός νέου στούντιο ανάπτυξης, το οποίο θα εδρεύει στο Montreal του Καναδά και βασικός του στόχος θα είναι σε γενικές γραμμές η δημιουργία τίτλων AAA και σε πρώτο χρόνο η ανάπτυξη ενός ολοκαίνουργιου multiplayer IP.

Τα ιδρυτικά στελέχη του στούντιο αποτελούν οι Luc Bouchard, Xavier Marquis, Alexandre Remy και Romain Rimokh, οι οποίοι μάλιστα εργάστηκαν στην κεντρική ομάδα ανάπτυξης του επιτυχημένου τίτλου multiplayer Rainbow Six Siege. Όπως δηλώνει και ο creative director Xavier Marquis, έπειτα από οκτώ χρόνια ενασχόλησης για την ανάπτυξη του Siege, αυτό το νέο ξεκίνημα είναι σίγουρα αναζωογονητικό για όλη την ομάδα. Παράλληλα, μοιράζεται τον ενθουσιασμό του ίδιου, αλλά και της υπόλοιπης ομάδας, σχετικά με τη συνεργασία τους με την Amazon Games, καθώς τόσο γνώσεις, όσο και η τεχνολογία που τους προσφέρουν δημιουργούν πολλές προοπτικές για το επερχόμενο project. Κρίνοντας από την επιτυχία του Siege και με τα νέα δεδομένα της εν λόγω συνεργασίας είναι πολύ πιθανό ότι θα δούμε πολύ θετικά αποτελέσματα από το νεοσύστατο studio.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*