Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο studio από την Ubisoft στη Σουηδία

*
H Ubisoft έχει δημιουργήσει ένα νέο στούντιο στη Στοκχόλμη της Σουηδίας και αποφάσισε πως ο πλέον αρμόδιος για να αναλάβει την καθοδήγησή του είναι ο βετεράνος της βιομηχανίας των games, Patrick Bach. O Bach μέχρι πρότινος εργαζόταν για λογαριασμό της DICE και είχε αναλάβει διάφορα καθήκοντα στα 15 χρόνια της θητείας στο στούντιο. Η Ubisoft Stockholm θα συνεργαστεί με την ομάδα ανάπτυξης του Τhe Division, Ubisoft Massive για τη δημιουργία του νέου τίτλου Avatar που είχε ανακοινωθεί στις αρχές του τρέχοντος έτους. Το νέο στούντιο έχει ξεκινήσει δυναμικά, καθώς προσλαμβάνει άτομα σε διάφορους τομείς, ενώ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια έχει ως στόχο να απασχολεί 100 εργαζομένους. Στη συνέχεια ακολουθεί το trailer της ανακοίνωσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Πιστεύ ότι αυτά είναι εξαίσια νέα για όσον κόσμο ενδιαφέρεται να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις.

*