Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο studio στη Γερμανία άνοιξε η Epic Games με ονομασία Epic Games Cologne

*
Η Epic Games ανακοίνωσε την περαιτέρω επέκτασή της με το άνοιγμα ενός νέου studio στη Γερμανία, της Epic Games Cologne. Τα νέα γραφεία εγκαινιάστηκαν στην Κολονία (πόλη της Gamescom) και εκεί θα εγκατασταθούν οι ιδρυτές της Factor 5, της ομάδας που μας χάρισε τίτλους όπως τα Star Wars: Rogue Squadron και Turrican. Η Epic σημειώνει πως το team θα εστιάσει στην ανάπτυξη νέων μορφών interactive media και τεχνολογιών streaming και η επιλογή της Γερμανίας μόνο τυχαία δεν είναι, αφού η εταιρεία βρήκε εκεί τους κατάλληλους συνεργάτες για το νέο της εγχείρημα.

Η Epic Games Cologne είναι το δεύτερο studio της Epic Games στη Γερμανία, καθώς από το 2016 έχει ξεκινήσει τη λειτουργία της και η Epic Games Berlin. Αυτή τη στιγμή, η Epic μετράει 16 studios σε όλο τον κόσμο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*