Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο tease για το The Wonderful 101 σε Switch

*
Είχαμε πριν λίγες μόλις ημέρες το tease της Platinum Games για κυκλοφορία των Bayonetta games σε Switch και μάλλον αποκτήσαμε ακόμα έναν ευχάριστο πονοκέφαλο. Αυτή τη φορά βλέπουμε στο Twitter account της ιαπωνικής εταιρίας εικόνα όπου χαρακτήρες του The Wonderful 101 παίζουν τον τίτλο τους σε Nintendo Switch. Τα πραγματικά σημαντικά κομμάτια της εικόνας είναι θολά για να διατηρηθεί το μυστήριο, αλλά μπορεί να μιλάμε για απλή μεταφορά του The Wonderful 101 σε Switch ή ακόμα και sequel. Αναμένουμε κάτι πιο επίσημο για να ξέρουμε τι και πως.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • iankysyrath
    • αυτό πάντως από την blurry image είναι port από το πρώτο!τώρα αν ετοιμάζουν sequel μακαρι γιατι είναι διαμάντι παιχνίδι.Προς το παρών νοιώθω ευτυχής που τα χω απολαύσει στο wiiU. από την άλλη δεν υπάρχει ακόμα κάτι για να με κάνει να αγοράσω switch..ισως όταν βγει το Mario Odyssey. Ισως όταν ανακοινωθεί ημερομηνία για το Metroid ή το Bayonetta3..κάτι πρέπει να κάνει η Nintendo πάντως για να καλύψει κενά σε παιχνίδια με διαφορετικό gameplay..Αφου δε βγάζει 3d party πρέπει να βγάλει κάποιον νέο horror τίτλο, κάποιον fps (θυμαται κανεις το Geist?) (και κανέναν ωραίο adventure τιτλο)..εστω μέσω 2nd party.

*