Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο third-party controller για Switch και PC που θυμίζει Ouya

*
Η κινέζικη εταιρεία ViGRAND δημιούργησε το δικό της controller για το Nintendo Switch, το οποίο μοιάζει με κλώνο του χειριστηρίου της android κονσόλας Ouya που κυκλοφόρησε πριν σχεδόν 5 χρόνια. Η ονομασία του είναι NS Wireless Gamepad, είναι επίσης συμβατό και με PC. Σύμφωνα με την εταιρεία συνδέεται μέσω Bluetooth V 3.0 και μέσα του βρίσκεται μια μπαταρία λιθίου  380mAh, που σημαίνει πως προσφέρει μέχρι και 5 ώρες παιχνιδιού με από δύο έως τρεις ώρες φόρτισης. Από το χειριστήριο απουσιάζει η υποστήριξη NFC (Near Field Communication), όμως υποστηρίζει Gyro controls και δονήσεις. Η ViGRAND το κοστολογεί στα $24,99, όμως για την ώρα είναι out of stock, χωρίς πληροφορίες για το πότε θα γίνει ευρέως διαθέσιμο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Volga
    • Ωραίο δε λέω αλλά γιατί να δώσεις 30 ευρώ για κάτι τέτοιο και όχι 59 για το original;
      Δεν ξέρω αλλά δεν πολυέχω εμπιστοσύνη στα χειριστήρια τρίτων...

*