Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Radiant Historia: Perfect Chronology

*
Το επερχόμενο Radiant Historia: Perfect Chronology είναι ένας τίτλος με μπόλικη δόση στρατηγικής και η Atlus φρόντισε να ρίξει αρκετό φως στο σύνθετο σύστημα μάχης, μέσω ενός trailer. Οι μάχες στο παιχνίδι είναι turn-based, με το party των ηρώων να είναι στοιχισμένο σε μια ευθεία στην δεξιά πλευρά της οθόνης και οι εχθροί να παίρνουν θέσεις μάχης μέσα σε μια χωρική διάταξη διαστάσεων 6x6, ακριβώς απέναντι. Οι παίκτες θα έχουν στο ρεπερτόριο τους, διάφορες ικανότητες με τις οποίες θα μπορούν να επανατοποθετήσουν τους εχθρούς κατά πως εξυπηρετεί τακτικά. Έτσι μπορούν να χτυπήσουν ταυτόχρονα πολλαπλούς εχθρούς ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα αλλαγής της ακολουθίας των γύρων εν μέσω μάχης, για να πετύχουν εντυπωσιακά combos. Το Radiant Historia: Perfect Chronology θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου στην Ευρώπη, μόλις τρεις μέρες μετά την Αμερική, για το Nintendo 3DS. Δείτε ακολούθως το trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*