Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Remothered: Tormented Fathers

*
To Remothered: Tormented Fathers είναι ένα ψυχολογικό παιχνίδι τρόμου τρίτου προσώπου που σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι, καθώς η διαχωριστική γραμμή μεταξύ καλού και κακού είναι αρκετά θολή. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο της Rosemary Reed, μιας 35χρονης γυναίκας που φθάνει στο σπίτι του Dr. Felton, o οποίος πάσχει από μια περίεργη ασθένεια. Η Rosemary ανακαλύπτει πως πίσω από την εξαφάνιση της κόρης του καθηγητή κρύβεται ένα τρομερό έγκλημα και αποφασίσει να το εξιχνιάσει. Τη μουσική του τίτλου υπογράφει ο Nobuko Toda, γνωστός για τη συνεισφορά του σε σειρές παιχνιδιών όπως τα Halo, Final Fantasy και Metal Gear, ενώ για τον οπτικό τομέα έχει χρησιμοποιηθεί η Unreal Engine 4. 



O τίτλος, που αποτελεί το πρώτο μέρος της τριλογίας, αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή εντός του έτους για PlayStation 4 και PC, ενώ επί του παρόντος μπορείτε να τον βρείτε στο Steam Greenlight. Στη συνέχεια ακολουθεί το νεότερο trailer του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Το Remothered: Tormented Fathers φαίνεται ότι θα είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον (survivor;) horror game, όταν με το καλό κυκλοφορήσει.

*