Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για τον VR τίτλο Stormland της Insomniac Games

*
Η Insomniac Games -πριν την εξαγορά της από την Sony Interactive Entertainment- είχε στα σκαριά την ανάπτυξη ενός VR τίτλου αποκλειστικά για το Oculus Rift με τίτλο Stormland. Υπήρχε αρκετός καιρός που είχαμε να ακούσουμε κάποια είδηση σχετικά με τον τίτλο που αποτελεί ένα shooter ανοιχτού κόσμου. Η Oculus Studios έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer πριν την παρουσίαση του παιχνιδιού στην Pax West.



Το trailer μάς δίνει μια πρώτη εικόνα των στοιχείων που απαρτίζουν το gameplay του Stormland και το πως είναι δυνατή η ολοκλήρωση των αποστολών. Στις περισσότερες των περιπτώσεων όπως βλέπουμε ο παίκτης κινείται αθόρυβα όμως σε περίπτωση που γίνει αντιληπτός από τους εχθρούς έχουμε μάχες με όπλα. Πέρα από τις διαθέσιμες ικανότητες και τα όπλα του παιχνιδιού από το trailer μαθαίνουμε ότι το Stormland θα περιλαμβάνει και multiplayer δυνατότητα.

To Stormland θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Oculus Rift και το νέο Rift S μέσα στην εορταστική περίοδο του 2019. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*