Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο υλικό από το Xenoblade Chronicles X

Οι Nintendo και Monolith έδωσαν στη δημοσιότητα νέες εικόνες, artwork και ένα νέο trailer του επερχόμενου JRPG Xenoblade Chronicles X, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Wii U. Στα screenshots εμφανίζονται τρεις διαφορετικές φυλές aliens, οι Nopon (αυτόχθονες οι οποίοι περιφέρονται σε καραβάνια και κάνουν εμπόριο), οι Ma-Non (ειρηνιστές με γνώσεις υψηλής τεχνολογίας) και οι Baias (εχθρικοί προς τους ανθρώπους και πολεμοχαρείς). Ακόμα, προσφέρεται μια πρώτη ματιά σε εταιρείες όπλων οι οποίες θα «υποστηρίξουν» το δύσκολο ταξίδι των ηρώων, όπως οι Sakuraba Heavy Industries, Granada - GG και Merdes & Co. Οι δεσμοί με μια τέτοια εταιρεία είναι δυνατό να ενδυναμωθούν χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της για την εξολόθρευση εχθρών. Όσο αυξάνεται το λεγόμενο affinity τόσο περισσότερα όπλα από συγκεκριμένες εταιρείες είναι διαθέσιμα για αγορά. Ακόμα, αυτές μπορούν να αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό των μαχητών μέσω υλικών που βρίσκονται στον πλανήτη Mira, μπορούν να κατασκευάσουν νέες αποκλειστικές συσκευές, ακόμα και να αναπτύξουν εξειδικευμένο εξοπλισμό. Όπως φαίνεται παρακάτω υπάρχει ένα υπέροχο, νέο sniper rifle. Όσον αφορά τα melee weapons, υπάρχουν: knifes, long swords, shields, dual swords, javelins, photon sabers, κλπ. Από την άλλη τα ranged weapons περιλαμβάνουν: assault rifles, gatling guns, sniper rifles, ray guns, psycho launchers κλπ. Υπάρχουν επίσης ορισμένα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία όπως τα TP (Tension Points), που αυξάνονται με κάθε auto attack, το Inner level όπου φαίνεται η σωματική δύναμη κάθε χαρακτήρα και ένα Class Rank, που δείχνει το mastery σε ένα συγκεκριμένο class.



Μέσω του συστήματος χειρισμού είναι δυνατές ενέργειες όπως target enemy, attack, lock target, switch target, lock sight on an enemy, switch weapons, η χρήση ειδικών τεχνικών γνωστών ως “Arts” από το πρώτο Xenoblade, (κάθε ένα κοστίζει 1,000 TP), η ανάσταση ενός συμμάχου που έχει πέσει στη μάχη (με κόστος3,000 TP), η παροχή οδηγιών σε συμμάχους, η απεικόνιση του menu της μάχης και η υποχώρηση. Τέλος θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση ενός emergency escape σε ένα κοντινό μνημείο, η οποία όμως θα απαιτεί 15 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να απολαύσετε το νέο υλικό από το παιχνίδι.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Monolith Soft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Nortec Multimedia

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*