Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέος Steam Client με αλλαγές στο download page και τον storage manager

*
Η Valve έκανε διαθέσιμο ένα νέο Steam Client με σημαντικές αλλαγές και διορθώσεις στο download page και τον storage manager. Μάλιστα το νέο downloads page έχει σχεδιαστεί με τρόπο τέτοιο, ώστε να είναι πιο φιλικό στον χρήστη. Περισσότερες λεπτομέρειες στο σχετικό post της Valve.

Τροποποιήσεις υπάρχουν και στα tooltips, που πλέον προσφέρουν περισσότερες πληροφορίες, ενώ με τις αλλαγές στο storage management οι παίκτες μπορούν να κάνουν mount library folders σε read-only drives τα οποία μπορούν να βλέπουν ανεξάρτητα. Ακόμα, έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για το περιεχόμενο που έχει εγκατασταθεί σε κάθε drive, καθώς αυτά είναι χωρισμένα σε κατηγορίες: games, DLC, workshop και other, που περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο που δεν καλύπτουν οι τρεις προηγούμενες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*