Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέος χάρτης για την PC έκδοση του H1Z1

*
Εάν ασχολείστε με το H1Z1 σε PC και ανυπομονείτε για νέο περιεχόμενο, τότε πέσατε στην κατάλληλη περίπτωση. Η developer και publisher Daybreak Game Company κυκλοφόρησε ένα νέο update για την PC έκδοση του παιχνιδιού, που μεταξύ άλλων, προσθέτει τη remastered εκδοχή ενός από τους αγαπημένους χάρτες του κοινού. Πρόκειται για τον χάρτη Z1, που μετά το απαραίτητο lifting μετονομάστηκε σε Outbreak. Εάν θέλετε να ρίξετε πρώτα μια ματιά στον χάρτη, πριν τον κατεβάστε, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το trailer στο τέλος του παρόντος άρθρου. Εκτός από το χάρτη, έχουν γίνει μια σειρά από αλλαγέ στους μηχανισμούς του παιχνιδιού, όπως τροποποιήσεις στα AR-15 και AK-47, αλλά και στα animations των αλμάτων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*