Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νικητές διαγωνισμού Just Cause 4

*
Μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία του Enternity έχουμε τους νικητές του μεγάλου διαγωνισμού με τα αντίτυπα του Just Cause 4. Έτσι λοιπόν, από σήμερα έως και τις 10/08 θα πρέπει να επικοινωνήσουν μέσω mail (στο info@enternity.gr) οι χρήστες με τα παρακάτω usernames.

Από 1 αντίτυπο του παιχνιδιού για PS4 κερδίζουν οι χρήστες με τα usernames: Elegancegamer, FotisMachineGun
Από 1 αντίτυπο του παιχνιδιού για Xbox One κερδίζουν οι χρήστες με τα usernames: basilis77, darkwolf8, Xenophongr


Λόγω του μεγάλου αριθμού των αποστολών, παρακαλούμε στην πρώτη επικοινωνία σας με το mail μας να αναφέρετε συγκεκριμένα την περιοχή στην οποία θα γίνει η αποστολή του δώρου, έτσι ώστε να σας ενημερώσουμε για το σχετικό κόστος και να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία. Η επικοινωνία θα πρέπει να γίνει από το mail που έχετε δηλωμένο στο λογαριασμό σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω των καλοκαιρινών διακοπών και των ημερών που τα γραφεια του Enternity θα είναι κλειστά, αν η συνεννόηση έχει ολοκληρωθεί έως και τις 30/7, τα δώρα θα φύγουν από εμάς μέχρι και την 01/08. Από εκεί και πέρα, όλες οι υπόλοιπες αποστολές θα ολοκληρωθούν μετά τις 16/8.



Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και σε όσους ακολουθήσουν. Ήδη έχει ξεκινήσει ο επόμενος μεγάλος διαγωνισμός με δώρο αντίτυπα του Trials Rigins για το PS4
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Avalanche Studios

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Square Enix

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*