Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νικητές διαγωνισμού PS4 Slim και PS4 Games

Ο διαγωνισμός με δώρο την κονσόλα PS4 Slim και τα παιχνίδια του PS4 ολοκληρώθηκε και πλέον ήρθε η ώρα για τους νικητές. Έτσι, από σήμερα μέχρι και τις 2 Ιουνίου θα πρέπει να επικοινωνήσουν με mail στο info-at-enternity.gr (για να συνεννοηθούν για τα της αποστολής των δώρων τους) οι χρήστες με που κέρδισαν. Οι νικητές είναι αναλυτικά:

Την κονσόλα PS4 Slim 500GB και από ένα αντίτυπο των Nioh και Horizon: Zero Dawn κερδίζει η φίλη του site με το username Stam3l1na.
Τα αντίτυπα του Horizon: Zero Dawn κερδίζουν οι facebook fans μας με τα ονόματα Antonis Theologou και Vagelis Metallidis.
Τα αντίτυπα του Nioh κερδίζουν οι facebook fans μας με τα ονόματα Basilis Synodinos και Βασίλης Σαμαράς.

Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους του site που δήλωσαν συμμετοχή και τους ευχόμαστε καλή τύχη και στους επόμενους διαγωνισμούς. Ήδη έχει ξεκινήσει ο νέος διαγωνισμός μας που χαρίζει σε πολλούς τυχερούς αντίτυπα και συλλεκτικά δώρα από το game Prey
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*