Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν τα End of Year Deals του PlayStation Store

*
Σε νέα προωθητική ενέργεια προχώρησε το PlayStation Store, μετά τις εκπτώσεις με αφορμή τη Black Friday. Πιο συγκεκριμένα έως τις 22 Δεκεμβρίου 2021 θα τρέχει το End of Year Deals και οι κάτοχοι PlayStation 5 και PlayStation 4 θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν δεκάδες τίτλους και add-ons με έκπτωση που σε πολλές περιπτώσεις φτάνει το 75%. Ανάμεσα στα παιχνίδια που βρίσκονται σε έκπτωση υπάρχουν τα: Assassin's Creed Valhalla, Marvel's Spider-Man: Game of the Year Edition, The Medium, Dreams, God of War, Prey, Shenmue III, Little Nightmares II Deluxe Edition, Ratcher & Clank, Final Fantasy XV: Royal Edition, Judgment, Bugsnax, Blair Witch Deluxe Edition, Rage 2 και The Sinking City. Για την πλήρη λίστα θα πρέπει απλά να κάνετε μια επίσκεψη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Sony.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*