Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν τα Steam Summer Sales 2020

*
Ξεκίνησαν και επίσημα τα Steam Summer Sales, όπου για δύο εβδομάδες θα βρείτε παιχνίδια σε αρκετά καλές τιμές. Φέτος, το Steam δίνει επιστροφή €5 για αγορές άνω των €30. Αυτή η προσφορά ισχύει για όλο το καλάθι αγορών σας και όχι για ένα μόνο παιχνίδι και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε μόνο μια φορά.

Επιπλέον, το δεύτερο χαρακτηριστικό του Steam Summer Sales είναι το Point Shop, το οποίο είναι γεμάτο από emotes, stickers, backgrounds και πολλών άλλων στοιχείων για να διακοσμίσετε το προφίλ σας. Για κάθε €1 ευρώ που ξοδεύετε θα παίρνετε 124 πόντους και μπορείτε να τους δαπανήσετε σε items που κοστίζουν από 100 έως 5000 πόντους. Ένα χαρακτηριστικό item που μπορείτε να αγοράσετε είναι το animated emote με τον Geralt να κάθετε στην μπανιέρα και κοστίζει μόνο 1000 πόντους.


Τα Steam Summer Sales θα τελειώσουν στις 9 Ιουλίου 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*