Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η καμπάνια χρηματοδότησης του Wasteland 3

Η καμπάνια χρηματοδότησης του Wasteland 3 μέσω Fig έχει ήδη ξεκινήσει και με την ευκαρία, η εταιρεία ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα ένα video που παρέχει μια πρώτη ματιά στο παιχνίδι. Το Wasteland 3 θα είναι ένα party-based RPG με single-player mode και synchronous/asynchronous multiplayer και η πίσω από την πλοκή του βρίσκεται η ομάδα του Torment: Tides of Numenera. Όσον αφορά τους χρηματικούς στόχους, η inXile Entertainment αναζητά $2,75 εκατομμύρια και άλλα $2,25 θα επενδύσει η ίδια. Για την ώρα, υπάρχουν σχεδόν 7.700 υποστηρικτές και έχουν συγκεντρωθεί περίπου $1,78 εκατομμύρια.



Επιπλεον, όσοι έως σήμερα έχουν υποστηρίξει κάποιο project της inXile στο Kickstarter θα έχουν έκπτωση $5, ενώ όσοι χρηματοδοτήσουν το Wasteland 3 εντός των πρώτων 48 ωρών από την έναρξη της καμπάνιας, θα λάβουν ένα δωρεάν παιχνίδι. Είτε το STASIS, είτε το UnderRail.
Εφόσον όλα πάνε καλά, το Wasteland 3 θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα για Windows, Mac, Linux, PlayStation 4 και Xbox One.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • zaitsev
    • Έχει ήδη φτάσει τα $2,521,696. Μέσα σε 3 μέρες έπιασαν τον στόχο τους...

      Άμα είναι σωστή η εταιρεία ο κόσμος θα την στηρίξει...

*