Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η λειτουργία του Nintendo Digital Store στο Amazon

Οι fans της Nintendo έχουν πλέον ακόμα μία επιλογή για να αποκτήσουν τους αγαπημένους τους ψηφιακούς τίτλους, αφού η ιαπωνική εταιρεία έχει συνεργαστεί με την Amazon για να φέρει τα games της στο eShop της δεύτερης. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν ψηφιακό game για τις κονσόλες της Nintendo εκτός του επίσημου eShop της εταιρείας. Έτσι λοιπόν, το ψηφιακό κατάστημα της Nintendo στο Amazon περιλαμβάνει τίτλους για Nintendo 3DS, Wii U και Wii (και τα αντίστοιχα DLC τους), καθώς και virtual console games. Οι χρήστες αγοράζουν τον κωδικό μέσω του Amazon και στη συνέχεια μπορούν να κατεβάσουν το παιχνίδι άμεσα στο σύστημα τους.



Η νέα συνεργασία περιλαμβάνει όλους τους πρόσφατους τίτλους της Nintendo, όπως τα Super Smash Bros, Mario Kart 8 και Splatoon. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα για προ-αγορά επερχόμενων τίτλων όπως το Super Mario Maker.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • lovesfool
    • Θα έχουν ευθυγραμμισμένες τιμές; Θα παίξουν προσφορούλες τους είδους που δεν μας έχει συνηθίσει η Nintendo. Όχι ότι μας αφορά άμεσα, λόγω capital controls, δηλαδή, αλλά θα ήταν χρήσιμο κι ενδιαφέρον να ξέραμε.

*