Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε το Countdown Sale στο Xbox Store

*
Η Microsoft δεν θα μπορούσε να μη δώσει το παρόν με εκπτώσεις και στη φετινή εορταστική περίοδο. Όπως ενημερώνει μέσα από το blog του ο Larry, Major Nelson, Hryb το Countdown Sale έχει ξεκινήσει επίσημα στο Xbox Store και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Ιανουρίου 2018. Μέχρι τότε, οι κάτοχοι Xbox One και Xbox 360 έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν κορυφαίους τίτλους και add-ons, με έκπτωση που φτάνει έως και 65%, ενώ σε πολλές περιπτώσεις, η αντίστοιχη έκπτωση αυξάνεται κατά 10%, για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live Gold. Η λίστα περιλαμβάνει περισσότερες από 800 παιχνίδια και add-ons, τα 200 από αυτά με τιμή κάτω των €10. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα FIFA 19, Call of Duty: Black Ops 4, Red Dead Redemption 2, Forza Motorsport 7, Forza Horizon 4, Far Cry 5, Fallout 76, Grand Theft Auto V, Hitman GOTY, Hitman 2, Call of Duty: Modern Warfare 2, Just Cause 4, NBA 2K19 και κάπου εδώ σταματάμε, διαφορετικά θα χρειαστούμε πολλές σελίδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*