Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε το GOG Summer Sale 2016

Η επίσημη έλευση του καλοκαιριού βρίσκεται μόλις λίγες μέρες μακριά και το ψηφιακό κατάστημα GOG αποφάσισε να μας δροσίσει πρόωρα με το ετήσιο Summer Sale που ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 22 Ιουνίου. Όπως πάντα θα υπάρχουν εκπτώσεις έως και 90% σε περισσότερους από 1000 τίτλους για PC, με το επιπλέον πλεονέκτημα ότι όλοι τους είναι DRM-free. Επιπλέον, πέραν των εκπτώσεων, σε επιλεγμένα παιχνίδια όπως τα The Witcher 3: Wild Hunt, Day of the Tentacle Remastered και άλλα, θα υπάρχουν έξτρα δώρα αλλά και η δυνατότητα απόκτησης XP.



Ανάμεσα στα δώρα βρίσκεται μια κόπια του κλασσικού πια System Shock 2, για τους χρήστες τουGOG Galaxy game client. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το GOG Summer Sale 2016 δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*