Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκινάνε τα πρώτα τουρνουά eSports του Valorant (trailer)

*
Έχουν περάσει περίπου δύο μήνες από τη στιγμή που η Riot Games λανσάρισε το tactical first-person shooter, Valorant. Η πρόσβαση στο κοινό δόθηκε σταδιακά, ξεκινωντας από beta keys που δίνονταν κατά τη διάρκεια streams στο Twitch, μέχρι που έφτασε η Τρίτη 2 Ιουνίου, που το παιχνίδι έγινε διαθέσιμο για PC.

Υπάρχουν πολλοί που αναμένουν να δείξουν τις ικανότητές τους στο 5v5 fps και η Riot Games θα ικανοποιήσει σύντομα τις επιθυμίες τους, μιας και έχει στραφεί στα esports και μάλιστα προγραμματίζει το πρώτο σχετικό τουρνουά με την ονομασία Ignition Series.


Αυτό πρόκειται να είναι μια σειρά από competitive events. Τα δύο πρώτα, το European G2 Esports Invitational και το RAGE VALORANT JAPAN Invitational, έχουν προγραμματιστει για τις 19 Ιουνίου 2020. Για την πραγματοποίησή τους, η Riot έχει συνεργαστεί με άλλες 20 εταιρείες που κινούνται στο χώρο των esports και σε κάθε τουρνουά θα υπάρχουν αγώνες κατάταξης αλλά και επίδειξης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*