Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασε τα $3 εκ. η χρηματοδότηση του Psychonauts 2

Όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter ο Tim Schafer της Double Fine, η καμπάνια χρηματοδότησης του Psychonauts 2 (μέσω του Fig) έχει ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια δολάρια και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται για να ξεκινήσει η ανάπτυξη του τίτλου ($3.3 εκ.). Αξίζει να σημειωθεί ότι απομένουν ακόμα 12 μέρες για να ολοκληρωθεί η καμπάνια και αν όλα πάνε καλά το Psychonauts 2 θα κυκλοφορήσει για windows PC, Linux, Mac, PS4 και Xbox One εντός του 2018.



Για όσους δεν γνωρίζουν, το Fig είναι μια νέα πλατφόρμα crowfunding μόνο για videogames, η οποία δημιουργήθηκε από τον πρώην COO της Double Fine, Justin Bailey. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη νέα πλατφόρμα εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*