Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασε τα 10 εκ. σε πωλήσεις η σειρά Persona

*
Η σειρά RPG της Atlus, Persona έφτασε σε ένα νέο εμπορικό milestone, ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα 10 εκατομμύρια παιχνίδια. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από το Persona Channel, την επίσημη ιαπωνική ιστοσελίδα της σειράς, ενώ ταυτόχρονα ανακοινώθηκε και μια τηλεοπτική ταινία, το Persona 5 The Royal που θα προβληθεί στην Ιαπωνία στις 30 Αυγούστου.

Το Persona 5 μετρά από μόνο του 2,2 εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι και το Μάιο του έτους που διανύουμε, ενώ οι υπόλοιποι τίτλοι της σειράς είναι οι Revelations: Persona, Persona 2: Innocent Sin, Persona 2: Eternal Punishment, Persona 3, Persona 3 Portable, Persona 4, Persona 4 Golden, Persona 5, ενώ έχουν κυκλοφορήσει και διάφορα spin-offs σε φορητές κονσόλες. Το ίδιο το Persona είναι spin-off σειρά του Shin Megami Tensei franchise της Atlus.


Ο επόμενος τίτλος της σειράς θα είναι το Persona 5 Royal που θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία τον Οκτώβριο και στη Δύση την άνοιξη του 2020 για το PlayStation 4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*