Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Cliff Bleszinski μίλησε για την καταστροφή του studio του και σκέφτεται την επιστροφή στο game development

*
Δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Cliff Bleszinski είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος της βιομηχανίας και φαίνεται πως σκέφτεται ξανά να εμπλακεί στο game development. Η τελευταία του ανεξάρτητη απόπειρα με την Boss Key Productions δεν ήταν πετυχημένη, καθώς το στούντιο έκλεισε το 2018 μετά και την αποτυχημένη κυκλοφορία του multiplayer shooter LawBreakers.



Ο CliffyB σημείωσε πως θα πει την πλήρη ιστορία στην αυτοβιογραφία του και παρόλο που είχε δηλώσει πως δεν θέλει να ασχοληθεί ξανά με την παραγωγή, φαίνεται πως ο τελευταίος καιρός τον έβαλε σε σκέψεις και πως έχει αρχίσει να παίρνει θάρρος από την επιτυχία μικρότερων παραγωγών όπως το Fall Guys και το Among Us. «Πιάνω τον εαυτό μου να είναι ερωτευμένος με αυτά τα μικρότερα games και μου δίνει ελπίδα πως δεν χρειάζεται να είναι όλα τρελά ΑΑΑ games με τεράστια budgets, αλλά που δημιουργούν προβλήματα σε όλη την ομάδα ανάπτυξης σε επίπεδο ψυχικής υγείας και οικογενειακής γαλήνης», σημείωσε χαρακτηριστικά. Δείτε περισσότερα στο σχετικό post που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*